Nystart?

July 16th, 2010

Har börjat blogga via www.fitnessplay.se - Kommer försöka hålla bägge sidorna igång samtidigt men lägger mest fokus där. Nystart så får denna vila ett tag :)  

Jag är en typisk otålig person som vill att det skall hända något precis hela tiden och de som känner mig kan nog hålla med där  :-P
Vaknade imorse och var på mindre roligt humör efter en natt med dålig sömn och mycket konstiga mardrömmar.
Hela jäkla natten drömde jag om spindlar o ormar o folk som tog sig in i lägenheten osv.. Not nice.

Men… dagen tog en tvärvändning ganska snabbt och detta blev en riktigt bra dag men bra humör (övertrött kanske) och jag ”dampar” som vanligt. Tog mig iväg till Luxområdet på Lilla Essingen för sol och bad några timmar och bara njöt av värmen både i luften och vattnet.

Gårdagens pass på SATS Odenplan var utmanande, ny konstig serie som fick mitt blodtryck att åka rutschbana så illamåendet kom krypandes och efter ett härligt benpass en joggingtur från odenplan till lilla essingen för ett kvällsdopp innan läggdags. Jag känner mig riktigt stark i kroppen nu och det är en sån grymt skön känsla. På någon månad så har det hänt jättemycket och det är inte ofta som jag känner mig riktigt nöjd men det är jag! Jäklar är helt klart kompis med min kropp nu :D 

Gårdagens pass:
Ben 
Uppvärmning Rodd 500m.
”Uppvärmning” komplexserien – 3 set
”blodtrycksserie” ;) ( Armhävning på stång, inhopp, frivändning, överstöt) – 3 set
Omvänd finne med 9kg boll – 3 set
Manuell Hamstring – 3 set
Mage
Crunch m.stång (Köttbullen) 3-set
Crunchkast med boll mot vägg – 3 set
Joggingtur från Odenplan till LillaEssingen.Undrar hur resultaten kommer se ut i år..? Dietstart i september för att smyga igång utan stress, går du själv i tävlingstankar eller vill ha hjälp med träningen? Titta in på www.foreverfitsweden.com.

Nu är det slappa i soffan som gäller resten av kvällen! :)

Nu kommer den…

April 20th, 2010

Tillängnad dig Filip!!

Jag har hittat en läskig favoit.. Chai latte gjord på chaipulver ljuvligt gott ;)
och detta skriver jag enbart för att jävlas med Filip :-P
 


(lånad bild från google)

Ledig (?) dag.

April 10th, 2010

Hur lyckas jag boka upp mig nästan timme för timme på min lediga fredag inför helg..?

Nu gick det alldeles strålande men jag är en person som försöker att inte boka in saker på lediga dagar just för att dom ska vara lediga. Efter att ha jobbat 40-50timmar på veckan så försöker jag alltid unna mig en dag bara för mig själv, att inte göra något. Ligga i soffan titta på tv, städa lite och göra saker utan “krav”.

Idag var en helt motsatt dag till detta.. :) men trots allt en bra dag!
Träning på Zenit med lite miljöombyte, ett halvdant pass men trots allt lite träning för kroppen. På morgonen var jag med på SATS nya eventklass, eurovision cykling tillsammans med Åsa! Mycket kul klass och här ska vi planera vad vi kan hitta på för skoj. En hel del gamla schlagerdängor som fick leendena att spricka upp på deltagarna 6,45 på morgonen. - Bra jobbat!

Under kvällen bar det iväg in til Rigoletto för att se på Alice in wonderland 3D. Blev “pålurad” en blockbuster (jag var lite småsugen på popcorn..) OMG!!! Den var gigantiskt.. tack Filip… :)  (i blockbuster ingår, 2 stora läsk (75cl) 1 stor popcorn, 1 stor snacks = samma pris för oss som om vi skulle köpt det separat fast i  mindre förpackningar..)  SUPERZIZE ME…
ungefär en 8-del av popcornen gick åt samt kanske 30cl av drickan. :P

Jag var lätt seg efter filmen så istället för att slänga 3D glasögonen i “återvinnings kartonen för dem” lyckades jag slänga min stora Cola Zero… sorry SF, kanske inte går att återanvända det gänget glasögon.

En trevlig kväll med god mat innan, totalt blev vi 12 personer och det var kul att träffa gänget från Kista!  

 

Svettas bort det sista..?

April 5th, 2010

Precis hemkommen från ett teknikpass med Leo, det kändes verkligen att en förkylning infunnit sig i kroppen under ett bra tag. Ush.. ;)

MAQ-C programmet stog på schemat vilket var klockrent att gå igenom då jag hade en hel del fråetecken kring det. Mycket roliga övningar som jag vet kommer utmana bålen ett bra tag framöver. Olympiska serien B provocerade axeln något enormt dock utan krypningar i armen. Mannen med stort A verkar ha lyckats med behandlingarna, känslan är obeskrivbar att slippa krångla, tänka om, ha ont och framförallt känna sig dålig och bli irriterad över träninspassen.

Det var fullt ös på Gymmet, verkar som om det inte bara är jag som ätit gott i påsk. :-P

Jag har beställt ett nytt linne via Foreverfitsweden  & Budofitness.

 

nu mat :)

Projektsplanering?

April 5th, 2010

Funderar på att dra igång ett projekt. :)
Behöver dock planera en hel del, förbereda och involvera fler personer.

Vad finns idag?
Vad kan göras bättre än det som finns idag?
Målgrupp?
kanaler?
Kostnad..?

Spännande… :)

Ny Logga

April 1st, 2010

Jag är sjuk igen och håller på att bli skoooogstokig.. 3¤%&%%###  Förstår inte varför.

Det måste ha krupit in en riktigt elak bakterie i min kropp som vägrar släppa taget, passar på att gå i dvala för en två veckor och sedan säga hej igen. Låg hemma och skakade i sängen igår i ca 40graders feber och extremt halsont.

Idag är det som tortyr så fort jag sväljer, dock ingen feber.. :(

Ny logga till Foreverfit Sweden updaterad på hemsida och här.

 /A

logga.jpg

förvirrad…

March 24th, 2010

Det kännns så overkligt..

Mina tankar går till familj och käresta!

On track..?

March 23rd, 2010

Har jag varit off track? Njae…
Hade en ordentlig dipp för några veckor sedan där allt kändes hopplöst och tråkigt. Kroppen återhämtade sig inte och jag kände mig allmänt tung och stel bara. :(

Nu är jag på banan igen, efter fyra veckor rolighetsträning (konditionsbaserad styrka med en hel del explosiv träning) så är jag mer än på G.. :) Nya hemsidan är uppe och rullar dock fortfarande under konstruktion, men korrekta sponsorer är tillagda. foreverfit sweden samt betterbodies  .

Det börjar närma sig dags för att göra tester och det känns helt ärligt inte kul alls. En viktuppgång (som jaa.. är positiv) gör att jag har sabbat tre mål då jag styrkemässigt inte hängt med kroppens viktuppgång. Det är väl bara bita i det sura äpplet och inse att så är fallet. Chins, Dips samt Pull-ups testena kommer bli spännande, eller inte. :( From nu överbelastas den träningen trots pass i form av gummipand på pull-ups och chins så kommer jag ha extra vikt på. Vill ner ner ner igen.. känner mig tung och tråkig men jag vet också att det bara sitter i huvudet. blä.

9 månader kvar tills tävlingen, baddräkten hänger framme som motivation när det känns trögt.. För tillfället är det enbart långsamt proteinpulver som intas och jag vet inte om jag till 100% känner att det är optimalt med tanke på den tunga träning som jag genomför. Men jag håller absolut med om att det inte är bra att inta massa kemiska preparat.. Känner mig schitzofren. ;)

Har haft vilodag idag och känner mig tröttare och hungrigare än någonsin… Är det bara jag som har det så under vilodagar?